FANG'S HAPJE

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 122 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fang's Hapje. Meer weten? Ontdek meer

18 aug 2022 om 22:04 Ik kreeg rijst in plaats van de "gebakken noedels" die ik bestelde (en betaalde)... Het eten was wel lekker, maar ik krijg graag wat ik bestel . (daarnaast duurde het redelijk lang voor de bestelling geleverd werd, maar daar heb ik begrip voor)
10 aug 2022 om 23:11 Won ton soep was lekker. Huisbereide noedels met eend was ook letterlijk enkel noedels en gebakken eend (beetje droog)….niks van groenten te bespeuren. Mocht misschien ook nog wat warmer en meer gekruid zijn. Ze krijgen wel nog een tweede kans…
26 jul 2022 om 21:53 Lekker eten, op tijd, en vriendelijke bezorger.
25 jul 2022 om 23:18 Lekker eten en goed op tijd geleverd, aanrader
9 mei 2022 om 20:44 Great food like always
18 apr 2022 om 21:36 Goeie porties, lekker van smaak, goeie wok, rijst en noedels. Vlotte bezorging.
1 mrt 2022 om 20:54 a+
9 feb 2022 om 18:00 Vriendelijke bezorger Pad thai niet super lekker De rest heel lekker
23 jan 2022 om 19:44 Kikkerbilletjes met look en boter zijn heerlijk! De pad Thai en gebakken noodles met hankousaus zijn ook heel lekker.
23 jan 2022 om 16:04 Below average food, fries rice/noodles was poorly made, the duck/chicken were very dry. Soup was quite ok. However, thank you for making us food. Have a nice life!
23 jan 2022 om 3:01 Er is iets fout met het bestelformulier. Je denkt dat je soep met eend besteld en je krijgt enkel eend. Hetzelfde gebeurde met de soep met varkensvlees...enkel een potje vlees met niets anders erbij. Maak dit duidelijker aub.