FANG'S HAPJE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Fang's Hapje. Meer weten? Ontdek meer

29 jan 2023 om 20:17 Lekkere padthai scampi!
4 jan 2023 om 16:28 Lekker !
3 jan 2023 om 8:12 nooit aangekomen
1 jan 2023 om 19:56 Had geen smaak. Geen peper nog zuur. Geen mogelijkheid tot bestek
7 dec 2022 om 23:18 Ik ben geen klager, Maar dit was echt niet oké. Ik bestel noedels met rundvlees in gedacht dat dit wok is toch.. ik kreeg een bakje noedels met soep?! En heel veel vet aan het vlees=niet ok. Ik heb het aan mijn hond gegeven. Zijn buikje zit wel vol:(
6 dec 2022 om 19:03 Het eten was koud, veel te vet, niet lekker gekruid. We hebben 1 van de 4 gerechten opgegeten en de rest weg moeten gooien. Niet OK.
18 aug 2022 om 22:04 Ik kreeg rijst in plaats van de "gebakken noedels" die ik bestelde (en betaalde)... Het eten was wel lekker, maar ik krijg graag wat ik bestel . (daarnaast duurde het redelijk lang voor de bestelling geleverd werd, maar daar heb ik begrip voor)
10 aug 2022 om 23:11 Won ton soep was lekker. Huisbereide noedels met eend was ook letterlijk enkel noedels en gebakken eend (beetje droog)….niks van groenten te bespeuren. Mocht misschien ook nog wat warmer en meer gekruid zijn. Ze krijgen wel nog een tweede kans…
26 jul 2022 om 21:53 Lekker eten, op tijd, en vriendelijke bezorger.
25 jul 2022 om 23:18 Lekker eten en goed op tijd geleverd, aanrader
9 mei 2022 om 20:44 Great food like always